EjendomsWatch

Blackstone er i mål med sin nyeste ejendomsfond og slår alle rekorder

Amerikanske Blackstone, der for tiden er udskældt herhjemme for at købe ejendomme og gennemføre lejeforhøjelser gennem renoveringer, lukker sin seneste globale ejendomsfond. Fonden ender som den største ejendomsfond nogensinde, siger Blackstone.

Foto: Mary Altaffer/AP/Ritzau Scanpix.

Den amerikanske investor Blackstone, der er kendt i Danmark for blandt andet at have købt ejendomme for et milliardbeløb på Frederiksberg og sætte gang i en større politisk debat om lejeforhøjelser som følge af paragraf 5.2.-renoveringer, har lukket sin seneste globale ejendomsfond.

Fonden, der går under navnet BREP IX, er lukket med samlet 20,6 mia. dollar (knap 140 mia. kr.) i kapitaltilsagn, hvilket ifølge Blackstone gør fonden til den største ejendomsfond nogensinde. Det oplyser Blackstone i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier