EjendomsWatch

"Vi er blevet så grådige, at kreativiteten og skønheden er væk"

Peter Wibroe er bekymret for teknologien, grådigheden og grimheden i samfundet. Den 76-årige pensionerede reklamemand nævner særligt ejendomsbranchen.

Peter Wibroe, tidligere reklamemand, der har skabt en tønde land stor fransk barokhave og har trukket sig tilbage fra det pulserende liv - han kalder haven Exilon. | Foto: Niels Hougaard / Ritzau Scanpix

Peter Wibroe spejder ud over sin have. Med en cigaret i hånden læner han sig over den udendørs bar, hvorfra han har udsigt ud over hele barokhaven, som strækker sig over en tønde land og omkranser hans palæ i en klassisk fransk 1700-talstil.

"Vil I have et glas hvidvin," spørger han og skænker et par kolde glas op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier