EjendomsWatch

Wihlborgs resultat stagnerer i Danmark — Sverige trækker op

København er det eneste forretningsområde, hvor ejendomsselskabet leverer et lavere driftsresultat end samme periode sidste år. Generelt stiger indtægterne, viser halvårsregnskab.

Ulrika Hallengren, adm. direktør i Wihlborgs. | Foto: PR/Peter Westrup/Wihlborgs

Det svenske ejendomsselskab Wihlborgs Fastigheter leverer i første halvår af 2019 et højere resultat end samme periode sidste år trods et fald i driftsresultatet på det danske marked.

Selskabet øger indtjeningen i København til 315 mio. svenske kr. (ca. 222 mio. danske kr.) mod 305 mio. svenske (ca. 215 mio. danske kr.) samme periode sidste år, viser det nye halvårsregnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier