EjendomsWatch

Britisk milliardfond fortsætter udrulning af dansk studiebolig-koncept

Den London-baserede fondforvalter DFI lukker 'jomfrufond' på 3,3 mia. kr., som bl.a. har købt studieboliger i Valby for trecifret millionbeløb. Jagten på flere co-investeringer fortsætter, udtaler medstifter.

Gavin Neilan og Frank RoccoGrande medgrundlæggere og medejere af Deutsche Finance International (DFI). | Foto: PR/Deutsche Finance International

Fondsforvalteren Deutsche Finance International (DFI) lukker sin første fond med 436 mio. euro i egenkapital, svarende til 3,3 mia. danske kr.

Fonden hedder DFI European Value-Add Fund og har til formål at købe ejendomme i Europa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier