EjendomsWatch

Cobblestone-topchef: Vi kommer også til at vokse en del i 2019

Ejendomsadministratoren næsten tredoblede årsresultatet i 2018, hvor man også overtog administrationen af 1620 Pensam-lejemål fra Deas. Selskabet skal fortsætte væksten i 2019, men vækstraten for nettoomsætningen vil skrumpe, siger adm. direktør Rasmus Juul-Nyholm til EjendomsWatch. (Opdateret)

Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør i Cobblestone. | Foto: PR.

Ejendomsadministratoren Cobblestone øger nettoomsætningen med 44 pct. til 60,3 mio. kr. i 2018, mens årsresultatet efter skat næsten tredobles til 6,2 mio. kr.

Væksten kommer til at fortsætte i det indeværende år, men når tiden kommer til at gøre regnskab for hele 2019, vil Cobblestone næppe kunne holde de samme procentvise vækstrater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier