EjendomsWatch

Uenighed koster direktør i Tryghedsgruppen jobbet efter få måneder

Mads Lebech stopper som adm. direktør i Tryghedsgruppen efter uenighed med bestyrelsen. Ny ledelse står klar til at tage over. Virksomheden er storaktionær i bl.a. forsikringsselskabet Tryg og ejendomsselskabet Dades.

Mads Lebech | Foto: PR

Tilbage i januar i år overtog Mads Lebech, der blandt andet er tidligere konservativ borgmester på Frederiksberg, posten som adm. direktør i Tryghedsgruppen.

Foreningen har 1,4 millioner Tryg-kunder som medlemmer, og som ejer 60 pct. af forsikringskoncernen Tryg, ligesom den almennyttige Trygfonden også hører med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier