EjendomsWatch

Core Property Management holder igen med nye fonde: Der mangler ejendomme

Core Property Management med ni ejendomsfonde kommer ikke til at lancere nye fonde i år. "Sælgerne holder sig tilbage," siger topchef Niels Lorentz Nielsen til EjendomsWatch. Han ser ikke situationen ændre sig i år. EjendomsWatch bringer en oversigt over afkastene i de enkelte fonde. Fem ud af ni fonde går frem i forhold til 2017.

Fra venstre: Peder Sehested Lund, økonomidirektør og partner, John Fisker Bødker, direktør og partner, Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør og partner, og Morten Munkager Knudsen, driftsdirektør og partner. | Foto: PR.

Det går stejlt op ad bakke med at finde nye investeringsejendomme for Core Property Management, der derfor ikke planlægger at lancere en ny ejendomsfond i 2019.

Det siger Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør i Core Property Management i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier