EjendomsWatch

Heimstaden udsteder obligationslån for 1,4 milliarder

Det svenske ejendomsselskab Heimstaden udbyder en af de hidtil største mængder hybridobligationer i de nordiske lande. Investorer lokkes med en betydelig merrente.

Foto: PR.

Storinvestoren inden for ejendomme i Norden, Heimstaden, udsteder hybridobligationer for 2 mia. svenske kroner svarende til ca. 1,4 mia. danske kr. Den total låneramme er på 5 mia. svenske kroner, som svarer til 3,6 mia. kr., og udstedelsen kan både ske i svenske kroner som i euro, skriver Heimstaden.

Hybridobligationer, der har evig løbetid, har langt fra samme sikkerhed som statsobligationer, hvilket kan ses på den kuponrente, man stiller potentielle investorer i udsigt. Hybridobligationerne tænkes således udstedt med et tilllæg på 590 basispoint – eller 5,9 procentpoint – oveni den svenske tremåneders interbank-rente, Stibor, der aktuelt ligger på 0,015 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier