EjendomsWatch

Amerikansk investor foran nyt opkøb: "Vi støvsuger alt op, der passer til porteføljen"

MIPIM 2019: Amerikanske W.P. Carey har siden sit første danske opkøb proklameret, at man kigger efter nye investeringer i Danmark. Nu siger direktøren for europæiske ejendomsinvesteringer til EjendomsWatch, at det næste opkøb kan komme inden længe.

Arvi Luoma, direktør for europæiske investeringer, W. P. Carey. | Foto: PR.

CANNES – Hvis den amerikanske ejendomsinvestor W.P. Carey kan få ligeså godt fat om det danske marked, som selskabet fik om Norge i sin tid, kan der være investeringer på vej for over 1 mia. kr. i løbet af det næste år.

Det siger Arvi Luoma, direktør for det europæiske investeringsteam hos W.P. Carey, da EjendomsWatch møder ham på Hotel Martinez' solbeskinnede terrasse med kig til havet i Cannes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier