EjendomsWatch

Skrumpet dansk stand står knivskarpt på Mipim-messen

MIPIM 2019: Midt i rodet fra den hektiske slutspurt til Mipim-messen skiller nogle stande sig ud, mens andre formentlig først er færdige, lige inden startskuddet lyder tirsdag.

Mipim-messen bliver skudt i gang for 30. gang tirsdag. | Foto: Julie Thomsen.

CANNES – Det var næsten med livet som indsats, da EjendomsWatchs udsendte mandag eftermiddag besigtigede festivalområdet på Mipim.

Der skulle navigeres mellem bakkende lastbiler og gaffeltrucks. Alt sammen til et hektisk soundtrack af bore- og slibemaskiner, der – fornemmede man – kæmpede indædt for at gøre prestigefyldte stande som eksempelvis Istanbul og London med udkig til Middelhavet klar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier