EjendomsWatch

Lars Larsen-selskab køber ejendomme for 215 mio. kr.

Viscop Ejendomsselskab overtager to ejendomme i København NV fra svensk investor. Her er der planer om at etablere boliger. Køber er fåmælt.

Foto: Google.

Den svenske ejendomsinvestor med fokus på kontorer, Wihlborgs, der ejer ejendomme for omkring 30 mia. kr., sælger to ejendomme på Glentevej i København NV for en pris på 310 mio. svenske kr. (ca. 215 mio. kr.)

"Wihlborgs købte ejendommene i oktober 2016 for en pris, der modsvarer 172 mio. svenske kr. At ejendommene nu sælges skyldes et udviklingsarbejde i området, hvor indretningen primært kommer til at være boliger," siger Ulrika Hallengren, adm. direktør i Wihlborgs, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier