EjendomsWatch

Strøgejendom i København solgt til kvadratmeterpris på omkring 40.000 kr.

Ejendom på Fiolstræde i København er blevet solgt for et tocifret millionbeløb, oplyser mægleren Nordicals til EjendomsWatch.

Ejendommen Fiolstræde 29 er blevet solgt for et tocifret millionbeløb. | Foto: PR.

Efter to år på markedet er det lykkedes at sælge en strøgejendom på Fiolstræde i København, oplyser Nordicals, der overtog formidlingen af ejendommen for to uger siden og nu har lukket handlen.

Det drejer sig om ejendommen Fiolstræde 29 på 365 kvm, der er blevet solgt for lidt over 11,7 mio. kr., som er den offentlige vurdering, oplyser Rasmus Eilertsen, associate director hos Nordicals og mægler på handlen, i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier