EjendomsWatch

Minoritetsaktionærer i Admiral Capital stejler over købstilbud

En gruppe mindretalsaktionærer råber op efter et frivilligt købstilbud på ejendomsselskabet Admiral Capital fra kapitalfonden Castlelake. Det er at løbe om hjørner med Fondsbørsens regler, siger aktionær til mediet Insidebusiness.

Mindretalsaktionærer i Admiral Capital kritiserer Castlelake for at løbe om hjørner med Fondsbørsens regler. | Foto: Colourbox.

Den britisk-amerikanske kapitalfond Castlelake har ikke handlet efter bogen i sit forsøg på at opkøbe storaktionæren Kvalitenas aktiepost på 54,6 pct. i det aarhusianske ejendomsselskab Admiral Capital.

Sådan forholder det sig, hvis man spørger en gruppe af mindretalsaktionærer, som er stærkt kritiske overfor overtagelsesforsøget, hvor prisforskellen på A- og B-aktier er mere end 3 kr., skriver mediet Insidebusiness.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier