EjendomsWatch

Fætter BR genopstår med 25 butikker

25 butikker i legetøjskæden BR åbner til foråret, oplyser den nye ejer, Salling Group.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Lehmann

Legetøjskæden BR har endnu ikke sunget sit sidste vers. Til foråret vil Salling Group åbne 25 butikker med det kendte brand, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Med en landsdækkende BR-kæde og en stærk webshop sikrer vi, at der fremover bliver et univers, hvor man kan købe legetøj," siger Per Bank, der er direktør i Salling Group.

"Det ligger os meget på sinde, at børn fortsat kan have gode oplevelser med legetøj i fysiske butikker, og at legetøj forbliver en del af danskernes hverdag."

I december annoncerede selskabet Top-Toy, at samtlige BR-butikker i Danmark skulle lukkes, eftersom Top-Toy gik konkurs.

Efterfølgende har Salling Group, der nok er bedst kendt for at stå bag stormagasinet Salling samt dagligvarebutikkerne Bilka, Føtex og Netto, købt licensen til BR-brandet i Danmark.

Samtidig har Salling Group også købt hele varelageret.

De nye butikker vil i nogle tilfælde være i de tidligere BR-butikker, men der kan også blive tale om nye lokaler, oplyser Salling Group.

90 Fætter BR-lejemål i spil til nye formål

Deas er i dialog med Salling Group: "Flere butikker står på listen"

Fætter BR solgt til Salling Group – ingen butikker følger med

Dades-topchef forudser tomgang efter Fætter BR-konkurs – men tager det roligt 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier