EjendomsWatch

Limfjordsbryggeri tager hul på millionudvidelse

Thisted Bryghus sætter gang i udvidelse til 30 mio. kr., der også rummer helt ny bygning. Den indvies efter planen senere i år.

Foto: PR

Efter 60 års brug er tiden ifølge adm. direktør Aage Svenningsen inde til, at Thisted Bryghus udskifter sit brygværk.

Det er hovedårsagen og baggrunden for, at bryggeriet torsdag formiddag har taget hul på en udvidelse til samlet 30 mio. kr.

Bryghuset opfører en ny bygning, der skal indeholde maltlager, brygværket og der gøres samtidig plads til procesområdet, som dog først etableres i næste fase. I bygningen etableres der en gangbro, så bryghusets gæster får mulighed for at opleve brygningen foregår.

"Vi er i disse år i gang med en løbende proces, der handler om at optimere vores produktionsapparat, at få udskiftet udstyr, der er slidt samt få udstyr ind i virksomheden der gør, arbejdsgangen bliver nemmere og dermed også mere konkurrencedygtig. Tilbygningen er en del af en masterplan for bryggeriet, der giver os overblikket over og fortæller os, hvilke fremtidige investeringer, der skal til for, at vi står med et fremtidssikret bryggeri," udtaler Aage Svenningsen i en pressemeddelelse.

Det nye brygværk forventes taget i brug 1. december.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

26.000 kvm nedlagt marmeladefabrik genopstår som bryggeri

Bryggerifamilie køber byggegrund med 150-årigt sigte 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier