EjendomsWatch

Otte pensionskasser får 35 tilsynspåbud om investeringer i infrastruktur

Ingen af pensionsselskaberne i tilsynets temaundersøgelse kan sige sig fri for mangler i deres håndtering af infrastrukturinvesteringerne. Finanstilsynet håber, at den øvrige branche vil læse med, så der er mindre at komme efter på tilsynets løbende inspektioner.

Jens Munck Holst, adm. direktør for MP Pension. | Foto: PR

Pensionsselskaberne har ikke godt nok styr på deres investeringer i infrastruktur. Det fastslår Finanstilsynet, som efter en temainspektion hos otte pensionsselskaber har uddelt i alt 35 påbud og desuden bedt om redegørelser inden for 29 områder.

"Vi kan se, at der er mangler, og at der helt klart er et forbedringspotentiale. Så det er alvorligt nok," siger Carsten Brogaard, vicedirektør i Finanstilsynet til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier