EjendomsWatch

Savills: Lejeniveauer for kontorer når nye rekorder i 2019

Investorer bliver tvunget til at se mod nye sektorer i jagten på afkast på ejendomsmarkedet. Sådan lyder det i en ny rapport fra ejendomsrådgiveren Savills.

I København vil lejeniveauerne stige med 2 pct. i år og dermed under gennensnittet i Europa, lyder det fra ejendomsrådgiveren Savills. | Foto: Ritzau Scanpix/Brian Bergmann

Det bliver svært at finde ledige kontorlokaler i 2019, og i løbet af året vil flere investorer kigge mod nichesektorer, sekundære byer og udviklingsmuligheder, lyder det fra den internationale ejendomsrådgiver Savills, der herhjemme har Nybolig Erhverv som partner.

Ifølge Savills' nye rapport European Themes 2019 er tomgangen inden for kontorer på et historisk lavpunkt, lejen for prima kontorer stiger, og de nybyggede kontorer vil kun lige være nok til at dække pladsbehovet genereret af nyskabte jobs på tværs af Europa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier