EjendomsWatch

Kapitalfond vil overtage ejendomsinvestor i milliardhandel

EQT fremsætter købstilbud på svensk ejendomsselskab, der også kan føre tråde til investeringer i Danmark.

Foto: Colourbox

Den svenske ejendomsinvestor Kvalitena, der kontrollerer det børsnoterede ejendomsselskab Admiral Capital med hjemsted i Aarhus, har sagt ja til at sælge en strategisk aktiepost i svenske Stendörren til kapitalfonden EQT.

EQT, der udspringer af den svenske Wallenberg-familie, har tirsdag fremsat købstilbud på Stendörren, der modsvarer en værdi på 2,8 mia. svenske kr. (godt 2 mia. kr.) og dermed en pris, der ligger 23 pct. over, hvad aktier i Stendörren i gennemsnit har været handlet til det seneste år på Nasdaq Stockholm.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier