EjendomsWatch

Udenlandsk investor køber over 400 boliger i København

Fond, der udlejer 2400 lejemål på Frederiksberg i København, har solgt tre ejendomme med i alt 424 boliger til en udenlandsk investor.

Svalegården på Frederiksberg med beliggenhed på Dalgas Boulevard 68-70, Hattesens Allé 2-4, Peter Bangs Vej 53-59 og Stægers Allé 2. | Foto: Frederiksberg Boligfond.

Frederiksberg Boligfond, der ejer 20 private udlejningsejendomme med over 2400 lejemål på Frederiksberg, er ved at være i mål med salget af tre af sine ejendomme. Køberen er en udenlandsk investor, skriver boligselskabet i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om ejendommene Peter Bangs Hus, Svalegården og Den Sønderjyske By med i alt 424 boliger, som forvaltes af administrationsselskabet Privatbo, og 16 erhvervslejemål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier