Copenhagen Capital venter fremgang i 2019

Ejendomsselskabet, der tidligere i år fremlagde et mål om at fordoble sin ejendomsformue, har i årets første ni måneder fulgt planerne.
Lars Falster, direktør i Copenhagen Capital. | Foto: PR.
Lars Falster, direktør i Copenhagen Capital. | Foto: PR.
AF RITZAU FINANS

Driften af Copenhagen Capitals ejendomme udviklede sig på linje med forventningerne i tredje kvartal, og selskabet er dermed fortsat på sporet af de senest opjusterede forventninger fra oktober. I 2019 ventes yderligere fremgang i driftsresultatet.

Det fremgår af en meddelelse for tredje kvartal, der ikke indeholder tal for perioden.

"Der er i perioden færdiggjort ombygnings- og renoveringsarbejder i flere af ejendommene, og udlejninger er derefter sket til højere leje. Driftsforbedringerne medfører positive værdireguleringer af selskabets ejendomme ved uændrede afkastforventninger. Forretningsområderne Copenhagen Suites og administration af eksterne ejendomme bidrager i stigende grad til koncernens indtjening," lyder selskabets beskrivelse af udviklingen i juli, august og september.

For hele 2018 ventes forsat et resultat før skat og værdireguleringer af investeringsejendomme og gæld på mellem 6,5 og 8 mio. kr. Resultatet efter værdireguleringer og skat ventes stadig at blive højere end i 2017, hvor overskuddet efter skat landede på 34,5 mio. kr.

I 2019 regner Copenhagen Capital med et resultat før skat og værdireguleringer af investeringsejendomme og gæld på 9-12 mio. kr.

Copenhagen Capital vil fordoble ejendomsformuen med ny direktør 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også