Ti nye butikker skal løfte Superbrugsen med en mia. kr.

De ti nye supermarkeder udgør den største styrkelse i Superbrugsens 27 leveår, lyder det. 

I dag består Superbrugsen-kæden af 230 supermarkeder, der samlet omsætter for omkring 12 mia. kr., hvilket gør kæden til den største bidragsyder i det samlede Coop-regnskab. 

Som det tidligere har været fremme skal yderligere 10 butikker lægges til regnestykket, og nu fortæller Superbrugsens kædedirektør Jesper. K. Andersen, at de nye butikker vil bidrage med en mia. kr. til omsætningen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Coop Danmark.

"Til sammen vil det øge vores omsætning med en lille milliard kr. i løbet af 2019. Det styrker vores position som Danmarks største supermarkedskæde. De kommende år vil vi bruge kræfterne på at komme med tilbud til vores kunder, der gør det endnu tydeligere, at de får noget andet og mere hos os i forhold til discountbutikkerne, der er vores største konkurrenter," siger Jesper. K. Andersen i meddelelsen. 

Samlet render investeringen i de nye butikker op i 80 mio. kr., og forandringen kommer til at have stor betydning for, hvordan butikkerne tager sig ud, fortalte Jesper K. Andersen til FødevareWatch i september.

"Over det næste halve år har vi stort fokus på, hvordan vi kommer fra land med de butikker, som vi internt kalder vores nye krigsskibe," sagde kædedirektøren. 

Her fortalte Jesper K. Andersen ligeledes, at de nye butikker skal "vise alt det bedste af, hvad Superbrugsen kan, og hvad hele vores DNA rummer som kæde."

Skåret ind til benet bliver det i høj grad med afsæt i de initiativer, som kæden i de seneste år har søsat omkring blandt andet Brød Cooperativet, den åbne slagterafdeling og delikatesseafdelingerne, hvor der er mere personale end tidligere.

Koncernen oplyser, at SuperBrugsen med de nye butikker står over for den største styrkelse i sin 27 år lange historie.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også