EjendomsWatch

Familien Kølendorf sælger øjesten for millioner: "Vemodigt at slippe den"

Kathrine Kollegiet på Frederiksberg har været en del af familiens identitet, men da bejlerne blev flere og beløbene store, var det på tide at ryste posen i porteføljen. Det fortæller ejendomschefen i familieforetagendet Comitel til EjendomsWatch i et interview om koncernens største ejendomshandel nogensinde.

Foto: PR.

De havde egentlig tænkt sig at beholde kollegiet på Frederiksberg i mange år endnu, men da henvendelserne fra interesserede købere pludselig hobede sig op, kom familien bag virksomheden Comitel på andre tanker.

Tanker blev til handling, da Squaremeter med Angelo Gordon i ryggen tidligere i år lagde et trecifret millionbeløb på bordet for Kathrine Kollegiet på Finsensvej på Frederiksberg i København. En handel, EjendomsWatch omtalte tidligere fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier