EjendomsWatch

Wihlborgs fortsætter med at købe københavnsk

Svenske Wihlborgs har skruet lidt ned for købelysten i København sammenlignet med sidste år, men investoren har stadig appetit på byen, der nu er den næststørste i porteføljen målt på kvm. Ifølge topchefen er det naturligt at fortsætte med at investere i regionen.

Ulrika Hallengren, adm. direktør for Wihlborgs. | Foto: PR.

Overskuddet falder en smule hos den svenske ejendomsinvestor Wihlborgs, som fortsætter med at købe op i København, der nu er det næststørste marked for virksomheden.

Wihlborgs har øget sine indtægter fra ejendomsadministration med 12 pct. i tredje kvartal til 372 mio. svenske kr. (knap 270 mio. kr.) mod 333 mio. svenske kr. i samme kvartal sidste regnskabsår. Overskuddet falder dog en smule i tredje kvartal til 546 mio. svenske kr. sammenlignet med 603 mio. svenske kr. i samme kvartal sidste år, viser regnskabet for tredje kvartal i 2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier