EjendomsWatch

NREP river uroplaget butikscenter ned

Butikscenter i Aarhus har været plaget af tomgang og uro. Den nordiske kapitalforvalter vil nu rive det ned og i stedet bygge en boligkarré på 20.000 etagekvadratmeter. Planen skal dog først godkendes af kommunen.

Foto: Google Street View

Frydenlund Centret ved Viborgvej i Aarhus skal rives ned og erstattes af en stor boligkarré på ca. 20.000 etagekvadratmeter i fire til seks etager med butikker i stueplan, skriver Århus Stiftstidende.

Centerets ejer, NREP (Nordic Real Estate Partners), har præsenteret planerne for Aarhus Kommune, hvor politikerne på et borgermøde i løbet af efteråret skal tage stilling til sagen. Lige nu er forslaget i en såkaldt forundersøgelse og vil efterfølgende blive sendt ud i en egentlig forhøring blandt beboerne i området. Først herefter kan arbejdet med at lave et forslag til lokalplan blive skudt i gang, skriver avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier