EjendomsWatch

Udenlandske investorer føler sig trygge i Danmark

Udenlandske investorer ser Danmark som et sikkert sted at investere, selvom pristigninger på ejendomsmarkedet har udløst "tydelige alarmsignaler", viser en undersøgelse fra Newsec.

Danmark er populært både blandt udenlandske investorer og turister. | Foto: Ritzau Scanpix/Nils Meilvang.

Den økonomiske vækst sætter farten ned, men det bliver kun en midlertidig udfordring, og Danmark forbliver et populært land for ejendomsinvesteringer. Det fortæller Newsec i en ny rapport.

Udenlandske investorer dominerer fortsat det danske ejendomsmarked og står bag langt størstedelen af handlerne på over 100 mio. kr. Udenlandske investorer ser Danmark som en safe haven til trods for de seneste års prisstigninger på ejendomsmarkedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier