EjendomsWatch

Pensionskasse lancerer endnu et boligbyggeri på Sjælland

Rådhus Have bliver navnet på et nyt boligområde i Albertslund, hvor 91 lejeboliger skal bygges.

Foto: Illustration: Zeso Architects.

Pædagogernes Pension og Kuben Management bygger 91 lejeboliger i et nyt boligområde i Albertslund. Det skriver Kuben Management i en pressemeddelelse.

"Vi er med helt fra starten af byggeriets udvikling og ser det som en mulighed for at få et større stabilt afkast til vores medlemmer. Albertslund er interessant for os, fordi byen har det rette mix og strategisk god belligenhed i forhold til København," siger Ib Jansholt, ejendomsdirektør i Pædagogernes Pension, i meddelelsen.

Det nye område Rådhus Have, der er tegnet af Zeso Architects, kommer til at rumme i alt 7300 kvm boliger, der alle får altan og en beligenhed tæt på Albertslund Station, fremgår det.

Kuben Management er projektudvikler og bygherrerådgiver på projektet, der også indeholder fælles gårdrum og parkeringskælder.

Pædagogernes Pension har indenfor de seneste år lanceret boligbyggerier i København, Helsingør, Nyborg og Horsens, fremgår det.

Pædagogernes Pension forvalter en samlet formue på omkring 70 mia. kr. og administrerer pensioner for mere end 110.000 pædagoger.

Pensionskasse skruer ned for Deas som leverandør til fordel for ny spiller på markedet

Pædagoger køber tidligere DI-domicil i Københavns Nordhavn

Massiv interesse for Nyborg-byggeri - 500 på venteliste til 62 boliger

Trekløver med pensionskasse i spidsen bygger 130 boliger i Horsens

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier