EjendomsWatch

Pensionskasse lancerer endnu et boligbyggeri på Sjælland

Rådhus Have bliver navnet på et nyt boligområde i Albertslund, hvor 91 lejeboliger skal bygges.

Foto: Illustration: Zeso Architects.

Pædagogernes Pension og Kuben Management bygger 91 lejeboliger i et nyt boligområde i Albertslund. Det skriver Kuben Management i en pressemeddelelse.

"Vi er med helt fra starten af byggeriets udvikling og ser det som en mulighed for at få et større stabilt afkast til vores medlemmer. Albertslund er interessant for os, fordi byen har det rette mix og strategisk god belligenhed i forhold til København," siger Ib Jansholt, ejendomsdirektør i Pædagogernes Pension, i meddelelsen.

Det nye område Rådhus Have, der er tegnet af Zeso Architects, kommer til at rumme i alt 7300 kvm boliger, der alle får altan og en beligenhed tæt på Albertslund Station, fremgår det.

Kuben Management er projektudvikler og bygherrerådgiver på projektet, der også indeholder fælles gårdrum og parkeringskælder.

Pædagogernes Pension har indenfor de seneste år lanceret boligbyggerier i København, Helsingør, Nyborg og Horsens, fremgår det.

Pædagogernes Pension forvalter en samlet formue på omkring 70 mia. kr. og administrerer pensioner for mere end 110.000 pædagoger.

Pensionskasse skruer ned for Deas som leverandør til fordel for ny spiller på markedet

Pædagoger køber tidligere DI-domicil i Københavns Nordhavn

Massiv interesse for Nyborg-byggeri - 500 på venteliste til 62 boliger

Trekløver med pensionskasse i spidsen bygger 130 boliger i Horsens 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier