EjendomsWatch

Peter Engberg om finanskrisen: "Vi forudså ikke i vores vildeste fantasi det, der kom"

10 ÅR EFTER KRISEN: Som en af ganske få danskere har Peter Engberg siddet med ansvaret for en finansgigant, mens finanskrisen hærgede. For ham gav krisens konsekvenser den største hovedpine.

Foto: Kenneth Koustrup Lysbjerg.

(Denne artikel blev første gang udgivet den 11. juli 2017.)

Peter Engberg hiver en fuldfed A4-mappe ud af reolen og begynder at bladre i den. I hånden har han skrevet "USA Subprime jun07" bagpå mappen, som bugner af plastikcharteks. De første er fyldt med visitkort fra nøglemedarbejdere i Lehman Brothers, JP Morgan, Standard & Poors, Freddie Mac og andre toneangivende aktører i toppen af den amerikanske finansverden i 2007.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier