EjendomsWatch

PFA og Topdanmark køber hotel i Carlsberg Byen

Der var flere om buddet, da tre ejendomme på over 14.000 kvm blev sat til salg. Men det var to danske pensionsinvestorer, som løb med handlen, der kostede dem et trecifret millionbeløb. Startafkastet har været på den rigtige side af fem procent, siger ejendomsdirektør til EjendomsWatch. (Opdateret).

Visualisering af hvordan hotellet Hotel Ottilia i Carlsberg Byen vil komme til at se ud, når det står klar til brug i begyndelsen af 2019. | Foto: PR/Brøchner Hotels

(Artikel er opdateret 6. september med oplysning om rådgivere.)

Pensionsselskaberne PFA og Topdanmark er gået sammen om at købe et firestjernet hotel for et trecifret millionbeløb, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier