EjendomsWatch

NREP og Tetris opfører 24.000 kvm multihus i Ørestad

Byudviklingsselskabet By & Havn har for et trecifret millionbeløb solgt byggeretten på 24.000 etagemeter, som skal blive til et kombineret hotel, restaurant, café, kontorfællesskab og dagligvarebutik i Ørestad.

Fællesskab og hjemlighed. Det er nogle af nøgleordene for et nyt byggeri, der bliver opført i Ørestad Nord. By & Havn har netop solgt byggeretten på 24.000 etagemeter til NREP og Tetris, som opfører et kombineret hotel, restaurant, café, serviceret kontorfællesskab og dagligvarebutik. | Foto: PR-visualisering.

Mængden af nye ultrafleksible ejendomskoncepter vokser. Det gør antallet af lejlighedshoteller også. Denne gang bliver begge tendenser kombineret i ét stort byggeri.

Det sker med By & Havns salg af en byggeret på 24.000 etagemeter til den nordiske ejendomsforvalter NREP og den danske projektudvikler Tetris.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier