EjendomsWatch

NREP og Tetris opfører 24.000 kvm multihus i Ørestad

Byudviklingsselskabet By & Havn har for et trecifret millionbeløb solgt byggeretten på 24.000 etagemeter, som skal blive til et kombineret hotel, restaurant, café, kontorfællesskab og dagligvarebutik i Ørestad.

Fællesskab og hjemlighed. Det er nogle af nøgleordene for et nyt byggeri, der bliver opført i Ørestad Nord. By & Havn har netop solgt byggeretten på 24.000 etagemeter til NREP og Tetris, som opfører et kombineret hotel, restaurant, café, serviceret kontorfællesskab og dagligvarebutik. | Foto: PR-visualisering.

Mængden af nye ultrafleksible ejendomskoncepter vokser. Det gør antallet af lejlighedshoteller også. Denne gang bliver begge tendenser kombineret i ét stort byggeri.

Det sker med By & Havns salg af en byggeret på 24.000 etagemeter til den nordiske ejendomsforvalter NREP og den danske projektudvikler Tetris.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier