Tidligere Home Erhverv-direktør skifter til Formuepleje

Med 28 års erfaring inden for branchen skal Bettina Movang styrke kapitalforvalterens postion på ejendomsmarkedet, som selskabet for knap et år siden gik ind på.
Som ny ejendomsinvesteringschef hos Formuepleje er det en af Bettina Movangs opgaver at finde velegnede ejendomme at investere i. | Foto: PR / Formuepleje
Som ny ejendomsinvesteringschef hos Formuepleje er det en af Bettina Movangs opgaver at finde velegnede ejendomme at investere i. | Foto: PR / Formuepleje

Formuepleje har ansat Bettina Movang som ejendomsinvesteringschef.

Det er knap et år siden, at kapitalforvalteren gik ind på det danske ejendomsmarked, og Bettina Movang kommer til at spille en vigtig rolle i at udvikle selskabets nyeste forretningsområde i samarbejde med ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen, oplyser Formuepleje i en pressemeddelelse.

Bettina Movang kommer med 28 års erfaring, hvor hun blandt andet har været ejendomsmægler, salgs- og produktudviklingschef samt erhvervsdirektør i Home Aarhus, som er Home-kædens største afdeling, fremgår det. Hun stoppede i Home Erhverv i 2015.

I pressemeddelelsen betegnes hun som "en kendt profil inden for ejendomsinvestering og projektudvikling".

Formuepleje, der i efteråret 2017 åbnede sin første ejendomsfond, har i sine to første ejendomsfonde rejst over 300 mio. kr. til investeringer i hovedsageligt nyere boligudlejningsejendomme i større danske byer.

I den forbindelse bliver det en af Bettina Movangs opgaver at finde velegnede ejendomme at investere i.

Bettina Movang, der er uddannet advokat fra erhvervsadvokatfirmaet Bech-Bruun, hvor hun har beskæftiget sig med rådgivning inden for fast ejendom, tiltrådte stillingen hos Formuepleje 1. august.

Flere fonde skal sikre Formueplejes mål om 10 mia. kr. i ejendomme

Formuepleje rejser 180 mio. kr. i sin ejendomsfond nummer to

Trecifret millionhandel skyder Formueplejes nye ejendomsfond i gang 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også