EjendomsWatch

Tomme lejemål får Copenhagen Capital til at sænke resultatprognosen

Det lille børsnoterede ejendomsselskab, der arbejder på at opnå en portefølje på 500 mio. kr., skruer en smule ned for resultatprognosen. Tomgang får skylden.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Copenhagen Capital, der er børsnoteret og har den københavnske juvelerfamilie Hvelplund som storaktionær, har i årets første halvår haft lidt færre lejeindtægter blandt sine i alt 13 ejendomme, hvilket betyder, at resultatprognosen for hele år sænkes en smule.

"Resultatet før værdireguleringer for perioden er opgjort til 3,0 mio. kr. og har været påvirket af manglende leje i de lejemål, som er istandsat i perioden samt tomgang i tre erhvervslejemål, hvoraf to siden er genudlejet til højere leje," skriver Copenhagen Capital-ledelsen med Christian Rossing Lønberg i spidsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier