EjendomsWatch

Advokat køber tidligere militærkaserne og flygtningecenter

En advokat og investor har købt Auderødlejren i Frederiksværk for tocifret millionbeløb.

Udlændingestyrelsen har brugt Auderødlejren i Frederiksværk som modtagecenter for flygtninge. | Foto: Jens Henrik Daugaard/Jyllands-Posten

Michael Vesthardt, direktør og ejer i Vesthardt Advokatfirma, har købt Auderødlejren i Frederiksværk, der tidligere har været militærkaserne og flygtningelejr, for 10 mio. kr. gennem sit for nylig stiftede selskab Glædelundsgård, ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Grunden er omfattet af både et landplansdirektiv, et kommuneplantillæg og en lokalplan, der gør det klart, at Audrødlejren ikke kan anvendes til boligformål. Bygningerne i lejren kan derimod bruges til blandt andet kursus- og undervisningsfunktioner, feriecenter, turist- og hotelfunktioner og museumsaktiviteter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier