EjendomsWatch

"Nu bliver ejendommene liggende til jeg bliver gammel"

På knap 30 år har Svend-Aage Dreist Hansen fra Dreiststorgaard Advokater foretaget flere køb af ejendomme. Den første investering har han endnu, selvom bygningen ikke kunne følge med firmaet, fortæller han til AdvokatWatch, der også har kortlagt hvilke andre advokater, som er flittige ejendomsinvestorer.

Svend-Aage Dreist Hansen, ledende partner i Dreiststorgaard Advokater. | Foto: Dreiststorgaard Advokater

Svend-Aage Dreist Hansen ejer stadig den første ejendom, han købte på Søndre Allé i Køge for 27 år siden, og hvor han startede sin advokatforretning op.

I dag holder advokathuset dog ikke længere til på adressen, men er placeret i større lokaler i Køge i tillæg til kontorer i Næstved og Sorø.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier