EjendomsWatch

Udlandsdansker sikrer sig 18.000 kvm grund for over 100 mio. kr.

De Forenede Ejendomsselskaber, der er ejet af den diskrete velhaver Jørgen Troesfeldt i Schweiz, køber udviklingsgrund i den københavnske bydel Brønshøj, som TK Development droppede at købe. For tidligt at sige noget om de nærmere planer, siger bestyrelsesformand til EjendomsWatch. (Opdateret.)

Advokat Steffen Ebdrup er bestyrelsesformand i De Forenede Ejendomsselskaber, som har udlandsdanskeren Jørgen Troesfeldt som ejer. | Foto: Mikkel Berg Pedersen

(Artikel opdateret kl. 14 med yderligere oplysninger.)

Et grundareal i Brønshøj, der aktuelt rummer 18.000 kvm kontorer og erhverv, er overtaget af De Forenede Ejendomsselskaber (DFE), der har den Schweiz-bosatte milliardær Jørgen Troelsfeldt som ejer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier