EjendomsWatch

Blackstone-handel skaber røre i kulturkredse

Billedkunstnere frygter, at ejendommen Holckenhus i København omdannes til luksuslejligheder efter, at pensionskasser har solgt ejendommen for et trecifret millionbeløb.

Foto: Google.

Ejendommen Holckenhus på hjørnet af H.C. Andersens Boulevard og Stormgade i København har udviklet sig til et omdiskuteret opkøb for kapitalforvalteren Blackstones igangværende offensiv i Danmark.

Ifølge Berlingske frygter billedkunstnere, der har atelier i den over 130 år gamle ejendom over for Tivoli, at de bliver sat på gaden, såfremt Københavns Kommune giver tilladelse til at omdanne ateliererne til eksklusive taglejligheder, sådan som Blackstone har ansøgt kommunen om.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier