EjendomsWatch

Danica-direktør: Vores resultater på Postgrunden er epokegørende

SOMMERSERIE: I lighed med tidligere år giver EjendomsWatch henover sommeren ordet frit til en række profiler i ejendomsbranchen. I dag svarer Robert Nellemann, ejendomsudviklingsdirektør hos Danica.

Foto: PR.

1. Hvordan vil du sammenfatte den forløbne del af 2018 i din virksomhed eller organisation?

"I Danica generelt har det forløbne år været præget af den forventede sammenlægning med SEB Pension Danmark. For Danica Ejendomsudvikling har det forløbne år primært været præget af følgende store hændelser: Den deklarerede lokalplan på Postgrunden i København, den store og længe ventede lejeaftale med Danske Banks nye hovedsæde, der blev bekendtgjort i februar 2018, hvor ejendommen skal ejes ligeligt mellem ATP og Danica, den indgåede entrepriseaftale med NCC på udlejningsboligerne i Tuborg Havn og endeligt den historisk store entrepriseaftale indgået med Per Aarsleff A/S vedrørende den største del af Postgrunden herunder det kommende hovedsæde."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier