EjendomsWatch

A. Enggaard køber stort studieområde - vil bygge 730 boliger

Købsaftalen på det tidligere Jysk Pædagogseminarium i Aarhus har ligget underskrevet og parat i tre år, siger mægler på handlen, Colliers International Aarhus, til EjendomsWatch. De gamle bygninger skal rives ned, så et nyt boligområde med 52.000 etagemeter kan opstå.

Visualisering af det kommende boligbyggeri på adressen Skebyvej 29 i Aarhus, som A. Enggaard har købt. | Foto: Visualisering: Rambøll Arkitekter og Schmidt Hammer Lassen

Der har længe været planer for udviklingen af det tidligere Jysk Pædagogseminarium på Skejbyvej 29 i Risskov ved Aarhus, og nu bliver de til virkelighed.

Den Aalborg-baserede entreprenør A. Enggaard har nemlig købt området inklusive bygningerne på det af studieinstitutionen VIA University College, oplyser Colliers International Aarhus, som har været mægler på handlen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier