EjendomsWatch

Statens flytteplaner til Ørestad er røget på gulvet

Et flertal uden om regeringen vil ikke godkende, at Skattestyrelsen flytter ind hos Solstra Capital med henvisning til, at det ultimative ejerskab befinder sig i skattely, skriver Ekstra Bladet.

Foto: PR

En aftale mellem Bygningsstyrelsen og kapitalfonden Soltra om at udleje Copenhagen Towers i Ørestad til den kommende Skattestyrelse er faldet på gulvet, skriver Ekstra Bladet.

Over for avisen oplyser Socialdemokraternes skatteordfører Benny Engelbrecht, at aftalen er nedstemt af et flertal uden for regeringen. Det består af Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti og Enhedslisten, fremgår det.

Som omtalt af EjendomsWatch i sidste uge skulle et aktstykke blot godkendes i Folketingets Finansudvalg for at bekræfte aftalen, der ville sikre Solstra Capital Partners lejeindtægter på over 300 mio. kr. over de næste 10 år.

Ifølge Ekstra Bladet har Soltra Capital Partners som en af sine største aktionærer pakistaneren Alshair Fiyaz, der optræder i de såkaldte Panama-papirer, der har blotlagt, hvordan tusindvis af velhavere har benyttet oversøiske selskaber til at minimere deres skat.

Staten rykker ind i kontortårne i Ørestad

Forsiden lige nu

Svensk investor løber med fynsk boligprojekt til 182,5 mio. kr.

En etableret svensk investor er køber af et boligprojekt på 7500 kvm, som aktionærerne bag Odense Håndbold solgte tidligere i efteråret, og ejendommen er næsten fuldt udlejet. Det bekræfter køber over for EjendomsWatch. Håndboldklubben har stadigvæk en grund i Cortex Park, hvor der skal bygges boliger.

Udlejningen står stille i nyt Billund-outlet

Det var planen, at halvdelen af arealet i det nye Billund Designer Outlet skulle være udlejet ved udgangen af 2018, men udlejningen har tilsyneladende stået stille i de seneste syv måneder. Investor er fortrøstningsfuld. (Opdateret.)

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier