EjendomsWatch

Dades-topchef: Kæmpeopkøb i Aarhus får vores fulde fokus

En af de største ejendomshandler i Aarhus nogensinde har Dades som køber. Topchef Boris Nørgaard Kjeldsen glæder sig over at overtage ejendomme, han faktisk kender i forvejen. Men overtagelsen af de 120.000 kvm kræver Dades' fulde fokus, siger han til EjendomsWatch. Udenlandske købere har også været på banen, siger rådgiver.

Dades-topchef Boris Nørgaard Kjeldsen. | Foto: PR

Listen over milliardhandler, der involverer ejendomsselskabet Dades i Lyngby vokser. I februar solgte man Frederiksberg-ejendommen Codanhus for 1,4 mia. kr. til svenske Klövern. I 2016 blev Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København en del af Dades' portefølje i en handel til 1,5 mia. kr. Og mandag var det så Coops tidligere fabriksfaciliteter omkring Sønderhøj i Viby J, der blev annonceret solgt til Dades. Den bogførte værdi udgør 1,2 mia. kr., men salgsprisen udgør ifølge branchekilder, som Børsen har talt med, 2,5 mia. kr.

Boris Nørgaard Kjeldsen, topchef i Dades, afviser at røbe prisen, men lægger ikke skjul på, at opkøbet er en stor mundfuld, som ejendomsselskabet skal bruge tid på at fordøje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier