EjendomsWatch

Goldschmidt køber ejendom i københavnsk multikulti-bydel

En erhvervsejendom fra 1916 med 4000 kvm er røget ind i den erfarne ejendomsinvestor Mikael Goldschmidts portefølje.

Erhvervsejendommen, som M. Goldschmidt har købt, på hjørnet mellem Bernstorffsgade 21/Stoltenbergsgade 11 på København V. | Foto: PR

1. juni 2018 overtog M. Goldschmidt Ejendomme en hjørneejendom på Bernstorffsgade og Stoltenbergsgade på hippe Vesterbro i København.

Erhvervsejendommen er opført i 1916 og har over 4000 kontorkvadratmetre, som fordeler sig over fem etager. Hertil kommer en en høj underetage med atriumgård samt en udnyttet tagetage, der er ombygget med loft til kip, lyder det i en pressemeddelelse fra M. Goldschmidt Ejendomme, der er ejet af den erfarne ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt.
 
"M. Goldschmidt Ejendomme har erhvervet ejendommen som højest bydende i et offentligt udbud med Københavns Kommune som sælger, og det er nu planen, at ejendommen skal istandsættes med respekt for ejendommens kvaliteter og derefter genudlejes til én eller flere lejere," skriver ejendomsselskabet om handlen.

Prisen på ejendommen oplyses ikke, men ifølge tinglysningen blev ejendommen i efteråret 2017 vurderet til at have en værdi på 64 mio. kr.

Goldschmidt tager hul på ny bydel i Nordsjælland — pengekassen boomer

Goldschmidt taber stadig penge på nordsjællandsk slot

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier