EjendomsWatch

Cobblestone vokser uden at resultatet følger med

Ejendomsadministratoren, der tidligere hed Administrationshuset, runder 40 mio. kr. i omsætning, men trods tocifret procentvis fremgang viser driftsresultat og bundlinje tilbagegang.

Cobblestone-direktør Rasmus Juul-Nyholm. | Foto: PR

Ejendomsadministratoren Cobblestone løftede i 2017 sin omsætning med 21 pct. til 41,8 mio. kr. Men da lønningslisten samtidig er udvidet fra 47 til 63 heltidsansatte, sender det omkostningerne i vejret i en grad, så driftsresultatet skrumper fra 3,7 til 3 mio. kr., viser årsregnskabet.

I en pressemeddelelse om årsregnskabet, der alene fokuserer på væksten på toplinjen, fremhæver adm. direktør og medejer Rasmus Juul-Nyholm, at Cobblestones søsterselskaber inden for byggeteknisk rådgivning, corporate finance, facillity management også har haft fremgang, hvilket bringer den samlede vækst i Cobblestone-gruppen op på 29 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier