EjendomsWatch

Handler med boligejendomme bringer Danmark i top-5 i Europa

Ifølge corporate finance-rådgiveren Catella havde kun tre lande i Europa sidste år en større aktivitet end i Danmark, når det gælder handler med boligejendomme.

Sidste års rekordhøje aktivitet inden for køb og salg af investeringsejendomme i Danmark – der nåede et samlet niveau i størrelsesordenen 90 mia. kr. – var også på europæisk plan bemærkelsesværdig.

Ifølge corporate finance-rådgiveren Catella løb handlen med danske boligejendomme op i 5,1 mia. euro (ca. 38 mia. kr.), hvilket kun overgås af tre lande: Tyskland (15,4 mia. euro), Storbritannien (7,1 mia. euro) og Spanien (6,3 mia. euro). Lande som Sverige, Nederlandene og Frankrig oplevede alle en lavere aktivitet end i Danmark, fremgår det af en ny analyse, hvor Catella har undersøgt 19 europæiske lande og 59 byer i landene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier