EjendomsWatch

NCC og pensionskasse havnet i juridisk slagsmål

Uenighed betyder, at entreprenørkoncernen NCC har mistet opgaven med at opføre byggeri til små 300 mio. kr. i København. Erstatningskrav er rejst begge veje.

Foto: PR

179 lejligheder på mellem to og fem værelser, der løber op i et samlet areal på 17.000 kvm, er ved at skyde op på Teglholm Brygge i det gamle industriområde Teglholmen i København. Men entreprenøren, NCC, der oprindeligt var tildelt opgaven med at opføre byggeriet til en samlet projektsum af 290 mio. kr., er udskiftet som følge af uenighed, oplyser bygherren, TDC Pensionskasse.

Her har man i stedet indgået aftale med den genrejste Pihl-koncern, som ifølge TDC Pensionskasse vil have færdigbygget boligerne i foråret 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier