EjendomsWatch

Pas på Gefion – hun er ny i trafikken

ANALYSE: Ejendomsudvikleren Gefion Groups plan om at lade sig børsnotere ad bagvejen rejser flere spørgsmål. Men lykkes missionen må en langsigtet og til tider støvet ejendomsbranche forholde sig, hvad der er muligt for lånte penge.

Foto: PR

Ifølge overleveringen var det gudinden Gefion, der løsrev Sjælland fra Sverige, efter at guden Odin havde sendt hende over Øresund efter mere land.

Flere hundrede år senere er det den hurtigtvoksende ejendomsudvikler med samme navn, der er på jagt efter nye finansieringsmuligheder og højere troværdighed. Det skal ske gennem en børsnotering, hvor Gefions aktiver proppes ind i den tomme børsskal, som Asger Aamunds biotekselskab Neurosearch efterlader. Her tilbydes de nuværende aktionærer 100 mio. kr. for deres aktier, som i sidste uge var 76 mio.  kr. værd, svarende til børsværdien torsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier