EjendomsWatch

Negative afkast fører til fald på Danicas bundlinje

Bundlinjen dykker hos Danske Banks pensionsselskab, og årsagen er negative investeringsafkast. Danica Pension tror dog på et positivt afkast for hele året og fastholder i en pressemeddelelse, at man har den rette langsigtede investeringsstrategi.

Negative investeringsafkast i første kvartal hos Danica rammer både kunderne og pensionsselskabets egen bundlinje. Således lander resultatet før skat hos Danske Banks pensionsselskab på 335 mio. kr. mod 515 mio. kr. i første kvartal 2017.

"Usikkerhed på aktiemarkederne har haft negativ påvirkning på investeringsresultaterne og resultatet før skat. Det forsikringstekniske resultat var tilfredsstillende og på samme niveau som 1. kvartal 2017," skriver Danica Pension i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier