EjendomsWatch

Wihlborgs løfter resultatet med en fjerdedel

Ejendomskoncernen med godt 5 mia. kr. i aktiver i København og omegn lægger ud med fremgang i årets første tre måneder. Danica-opkøb er i god gænge, lyder det.

Ulrika Hallengren er kommende topchef i Wihlborgs, hvor Anders Jarl fratræder for at blive bestyrelsesformand. | Foto: PR

En af de voksende ejendomsinvestorer på det danske marked, svenske Wihlborgs med danske ejendomsbesiddelser for godt 5 mia. kr, begynder 2018 med fremgang.

Ejendomskoncernen løftede i første kvartal sine lejeindtægter med 22 pct. til 668 mio. svenske kr. (ca. 480 mio. kr.), mens resultat før kurs- og værdireguleringer steg 25 pct. til 325 mio. svenske kr., viser kvartalsregnskabet onsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier