EjendomsWatch

Kapitalforvalter i nordisk opkøbsoffensiv — Danmark er næste mål

Efter at have gennemført investeringer for 2,2 mia. kr. i Norden sidste år er kapitalforvalteren Axa på nippet til også at styrke sin danske tilstedeværelse, der foreløbig består af en strøgejendom i København. Over for EjendomsWatch udpeger nordisk chef de typer ejendomme og geografier, man går efter.

Foto: Ritzau Scanpix/Brian Bergmann

CANNES — Den internationale kapitalforvalter Axa IM Real Assets, der med hovedsæde i Paris råder over aktiver for over 550 mia. kr., har sit søgelys stift rettet mod Danmark, hvor ejendomsdelen af Axa-koncernen tilbage i 2016 købte strøgejendommen Frederiksberggade 1 i København for 320 mio. kr.

Det siger Fredrik Söderlund, chef for asset management og transaktioner i Norden hos Axa IM Real Assets, i et interview med EjendomsWatch på den årlige ejendoms- og investormesse Mipim i Cannes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier