EjendomsWatch

Familie bag storcenter til tre milliarder øjner ny fremgang efter rekordår

Landets ældste indkøbscenter satte for andet år i træk rekord i driftsindtjening og venter yderligere fremgang i 2018 trods ny konkurrent i nabolaget, siger direktør og medejer til EjendomsWatch. Bygningerne er steget i værdi, og egenkapitalen nærmer sig én milliard.

Foto: Visualisering: Aarstiderne Arkitekter

Rødovre Centrum, Danmarks ældste indkøbscenter fra 1966 og desuden et af de største i landet, tjente i 2017 109 mio. kr. på driften renset for skat og værdireguleringer. Det var en fremgang fra 103 mio. kr. i 2016 og andet år i træk med rekordindtjening, fremgår det af 2017-regnskabet, som ikke er offentliggjort endnu, men blev godkendt af ejerfamilien på en generalforsamling fredag aften.

Resultatet bliver i regnskabet betegnet som "meget tilfredsstillende," og adm. direktør Jesper Andreasen varsler over for EjendomsWatch yderligere fremgang i år:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier