EjendomsWatch

Lejlighed i 240 meters højde solgt for 48 millioner

Det kommende Karlatårnet i Göteborg, hvor den svenske entreprenør Serneke har den danske kapitalforvalter NREP som medinvestor, har fået solgt penthouse-lejlighed på 370 kvm fordelt over fire etager. 80 pct. af de kommende lejligheder er nu solgt.

Foto: PR-visualisering

Nordens højeste bygning, det 73 etager og 245 meter høje Karlatårnet i Göteborg, der skal stå færdigt i 2021, har fundet en køber til bygningens højest beliggende lejlighed på 370 kvm, oplyser Karlastaden Utveckling, der er et joint venture mellem den børsnoterede svenske entreprenørkoncern Serneke og kapitalforvalteren NREP, der har hovedsæde i Virum.

Ifølge meddelelsen er prisen 66 mio. svenske kr. (ca. 48 mio. kr.) for lejligheden, der i 240 meters højde spreder sig over fire etager, blandt andet rummer to tagterrasser, swimmingpool, egen elevator, vinterhave og privat garage.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier