EjendomsWatch

C.W. Obel Ejendomme skifter ud i bestyrelsen

Ejendomsinvestoren har fremover direktør i Sadolin & Albæk Peter Winther med i bestyrelsen, hvor han afløser John R. Frederiksen.

Foto: PR

C.W. Obel Ejendomme, der ejer ejendomme for omkring 6 mia. kr. skifter ud i bestyrelsen, hvor adm. direktør i erhvervsmægleren Sadolin & Albæk er et nyt ansigt, der afløser John R. Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark, der har siddet i bestyrelsen i 14 år.

”Jeg vil gerne takke John R. Frederiksen for et enestående godt samarbejde gennem de sidste 14 år. John har i høj grad medvirket til at sikre, at C.W. Obel Ejendomme har kunnet gennemføre en solid vækst og i dag har en attraktiv ejendomsportefølje og et veletableret investeringsfællesskab med Lundbeckfond Invest," siger Anders Obel, bestyrelsesformand i C.W. Obel Ejendomme, i en pressemeddelelse.

"Vi byder samtidig med stor glæde Peter Winther velkommen i bestyrelserne. Med Peters store erfaring og markedskendskab bliver vi godt rustet til at fortsætte den positive udvikling med fortsat fokus på at udbygge vores ejendomsinvesteringer," hedder det videre.

C.W. Obel Ejendomme, der har Torben Black som adm. direktør, indgår i C.W. Obel, der er ejet af Det Obelske Familiefond med hjemsted i Aalborg.

C.W. Obel overtager 8200 kvm i Valby fra HD Ejendomme

C.W. Obel-direktør: Prissætningen begynder at være noget skarp

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier