EjendomsWatch

C.W. Obel Ejendomme skifter ud i bestyrelsen

Ejendomsinvestoren har fremover direktør i Sadolin & Albæk Peter Winther med i bestyrelsen, hvor han afløser John R. Frederiksen.

Foto: PR

C.W. Obel Ejendomme, der ejer ejendomme for omkring 6 mia. kr. skifter ud i bestyrelsen, hvor adm. direktør i erhvervsmægleren Sadolin & Albæk er et nyt ansigt, der afløser John R. Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark, der har siddet i bestyrelsen i 14 år.

”Jeg vil gerne takke John R. Frederiksen for et enestående godt samarbejde gennem de sidste 14 år. John har i høj grad medvirket til at sikre, at C.W. Obel Ejendomme har kunnet gennemføre en solid vækst og i dag har en attraktiv ejendomsportefølje og et veletableret investeringsfællesskab med Lundbeckfond Invest," siger Anders Obel, bestyrelsesformand i C.W. Obel Ejendomme, i en pressemeddelelse.

"Vi byder samtidig med stor glæde Peter Winther velkommen i bestyrelserne. Med Peters store erfaring og markedskendskab bliver vi godt rustet til at fortsætte den positive udvikling med fortsat fokus på at udbygge vores ejendomsinvesteringer," hedder det videre.

C.W. Obel Ejendomme, der har Torben Black som adm. direktør, indgår i C.W. Obel, der er ejet af Det Obelske Familiefond med hjemsted i Aalborg.

C.W. Obel overtager 8200 kvm i Valby fra HD Ejendomme

C.W. Obel-direktør: Prissætningen begynder at være noget skarp

Forsiden lige nu

Baresso-ejer har planer om 30-35 nye kaffebarer i Danmark

Den fremadstormende tyske kaffekoncern Jab Holding, som ejer Baresso og Espresso House i Norden, vil inden for fem år have 85 kaffebarer i Danmark. På nuværende tidspunkt trumfer ekspansionslysten trangen til sorte tal på bundlinjen, fortæller direktøren for det danske selskab.

Comwell rammer forbi sine resultatforventninger

Den familieejede hotelkædes resultat i 2017 misser forventningerne med næsten 30 pct, hvilket selskabets adm. direktør forklarer med ekstraudgifter i Sverige og til lukning i Danmark. Kædens hidtil største hotel er undervejs, foruden en udvidelse i Aarhus.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier