EjendomsWatch

C.W. Obel Ejendomme skifter ud i bestyrelsen

Ejendomsinvestoren har fremover direktør i Sadolin & Albæk Peter Winther med i bestyrelsen, hvor han afløser John R. Frederiksen.

Foto: PR

C.W. Obel Ejendomme, der ejer ejendomme for omkring 6 mia. kr. skifter ud i bestyrelsen, hvor adm. direktør i erhvervsmægleren Sadolin & Albæk er et nyt ansigt, der afløser John R. Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark, der har siddet i bestyrelsen i 14 år.

”Jeg vil gerne takke John R. Frederiksen for et enestående godt samarbejde gennem de sidste 14 år. John har i høj grad medvirket til at sikre, at C.W. Obel Ejendomme har kunnet gennemføre en solid vækst og i dag har en attraktiv ejendomsportefølje og et veletableret investeringsfællesskab med Lundbeckfond Invest," siger Anders Obel, bestyrelsesformand i C.W. Obel Ejendomme, i en pressemeddelelse.

"Vi byder samtidig med stor glæde Peter Winther velkommen i bestyrelserne. Med Peters store erfaring og markedskendskab bliver vi godt rustet til at fortsætte den positive udvikling med fortsat fokus på at udbygge vores ejendomsinvesteringer," hedder det videre.

C.W. Obel Ejendomme, der har Torben Black som adm. direktør, indgår i C.W. Obel, der er ejet af Det Obelske Familiefond med hjemsted i Aalborg.

C.W. Obel overtager 8200 kvm i Valby fra HD Ejendomme

C.W. Obel-direktør: Prissætningen begynder at være noget skarp

Forsiden lige nu

Tysk kapitalforvalter køber 97 nye boliger i Valby

Køber fortæller til EjendomsWatch, at boligblokken er en del af en langsigtet buy-and-hold-strategi i Danmark. Det er en udenlandsk og en dansk kapitalforvalter, som sælger sidste del af en handel med i alt 367 boliger.

Færre ledige kontorer i den rige del af Danmark

11 nordsjællandske kommuner har ikke haft så få tomme kontorlokaler siden 2008, viser nye tal fra erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk. Lokal erhvervsmægler fra Hillerød bekræfter tendensen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier